O NAMA

Radio DELFIN je najslušaniji radio u Topličkom kraju.

Osnovan je 16.11.1999 . godine u sastavu firme OD “Auto Mirko 2“ i za vrlo kratko vreme postao je najpopularniji radio u Prokuplju (55.000 stanovnika) i čitavoj južnoj Srbiji gde se čujemo (u Nišu, Aleksincu, Leskovcu, Vlasotincu, Vladičinom Hanu, Svrljigu, celom Topličkom okrugu i delom na Kosovu ). To nije malo za život u burnom vremenu u kome je gradjen, stvaran i do sada opstaje.

Danas radio DELFIN svoj program emituje 24 h dnevno na frekvenciji 100,2 MHz . Program je raznovrstan, delom informativni, komercijalni i zabavno muzički. To je kombinacija koja je do sada dala dobar rezultat. Želimo jednostavno da svakog trenutka budemo aktuelni, da naš slušalac ima informacije i da njima nije previše opterecen. Sa druge strane radio jeste nešto što jeste, a to je zabava. Mi smo se ukomponovali u jedan pitak program koji ljude moze zanimati i u autu i na poslu i u kući.

Radio DELFIN se trudi da uspostavi dobru saradnju sa privredom, kulturnim institucijama, obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, udruženjima građana, jednom rečju sa svima onima čiji rad zaslužuje pažnju Vas, naši poštovani slušaoci, jer mi znamo da smo pre svega u funkciji građana Prokuplja i ostalih gradova koji prate nas program .